www.ronnyfriman.com

Lite Om Sex                 page not available in english Svensken är näst sämst på att älska

Nu är det avgjort - sämst i världen på att älska är tyskarna. Och tyvärr, svensken kom på en tät andraplats. Den svenske mannen är alltså näst sämst i världen i sängen.

Tysken är helt enkelt för självisk medan svensken är för snabb. På tredjeplats ligger holländaren, som är för tuff. På fjärde, femte och sjätte plats ligger amerikanen som är för dominant, soppig walesare och skotten, som ansågs vara för högljudd.
Listan på världens sämste älskare är gjord av sajten wyan.com som har tillfrågat runt 10.000 kvinnor från 50 olika länder.

Vem är då bäst i världen på att älska? Självklart kommer han från Casanovans hemland Italien. På andra plats kommer fransmän, följt av irländare, sydafrikaner, australiensare, spanjorer och danskar. Danskar är alltså bättre i sängen än svenskar. 

 Publicerat 12 december 2007 i Expressen Det finns säkert inte en enda svensk karl som skulle erkänna att han är dålig i sängen. Men undersökningen ovan säger motsatsen. Därför finns det ännu större anledning att läsa vad man ska göra och INTE göra i sänghalmen (listan finns lite längre ner på sidan). Då kan åtminstone DU känna att du inte tillhör kategorin "näst sämste älskaren i världen". Och bara det faktumet att danskar skulle vara bättre älskare än svenskar måste vara ett tillräckligt argument för att förbättra sina färdigheter.


 Åtta regler för one-night-stands
Att vakna upp hos ett one-night-stand kan både vara pinsamt och obekvämt - men det finns knep som gör morgonen efter betydligt lättare att ta sig igenom. Norska sajten KK har listat åtta gyllene regler som gäller för tillfälliga sexuella förbindelser.

 1. Du vet när det är dags att gå hem
Att vakna på morgonen efter en vild utekväll med en främmande människa i sin säng är inte alltid en hit. Bespara därför både dig själv och personen du följt med hem obehaget av att inte veta vad man ska säga eller göra genom att ta dig hem till dig själv så snabbt som möjligt när du vaknar.

 2. Ring eller messa inte dina vänner
Förutom att det tar längre tid innan du lämnar ditt one-night-stands hem är det dessutom otrevligt att ta fram telefonen. Låt i stället mobilen vara tills du har gått därifrån.

 3. Spana inte in hemmet för mycket
Ta det lugnt med husesynen hos ditt one-night-stand - obehagliga överraskningar är ingen omöjlighet. Kanske får du syn på dennes bröllopsfoto eller liknande?

 4. Sätt på tv:n direkt när du vaknar
Tycker du att det är jobbigt att komma på samtalsämnen när du vaknar hemma hos ditt one-night-stand? Hoppas då på att denne har en tv i sovrummet. Tv:n kommer inte bara minska pinsam tystnad som kan uppstå - den kan faktiskt även ge er något att prata om.

 5. Ha koll på dina kläder
Att kasta av sig sina kläder - inklusive underkläder - redan i hallen kanske var en bra idé under natten. Men på morgonen är det ingen hit att gå runt naken hemma hos ditt one-night-stand för att leta rätt på dem.

 6. Gå inte på frukost- eller lunchdejt
Undvik att gå på en frukost- eller lunchdejt med ditt one-night-stand om du inte är övertygad om att ni båda verkligen gillar varandra. Det kan nämligen ge falska förhoppningar om ytterligare dejter.

 7. Avsluta med stil
Ni kanske byter telefonnummer innan du går hem - men var medveten om att det inte alls behöver betyda att ni kommer att höras igen. Ge ditt one-night-stand en kram och ett leende och nämn inget om att ni ska höras av igen när du säger hej då.

 8. Skratta åt dig själv
Inget skriker bortamatch så mycket som gammalt utsmetat smink, en partyklänning och höga klackskor en tidig söndagsmorgon. Men bjud personerna du möter på vägen hem från ditt one-night-stand på ett leende i stället för att skämmas.Två polare ligger i tältet!

-Runkar du, frågar den ena?

-Ja, svarar den andra.

-Får du inte den styv?

-Nej!

-Pröva då att runka DIN EGEN KUK, för fan!!!


    

Hmmm... Vilka namn på restauranger!!!


Det är väldigt mycket text på denna sidan. Men ta god tid på dig att läsa igenom allt, för även den mest erfarna mannen kan lära sig något.

 

 60 heta sextips                                          

 Varför inte hotta upp ditt sexliv en smula! 

 Varsågod, erotiska tips som får det att pirra väldigt mycket extra 

1. Inget under kläderna

Skippa underkläderna. Ska ni på fest tillsammans? Se till att era privata delar är lättåtkomliga och oklädda, så ni kan smita i väg för en hemlig snabbis på värdfolkets toalett.

2. Gå direkt på samlag

Ta en snabbis. Ibland behövs inget förspel. Smek inte varandra först, utan gå direkt på samlag.

3. Stadig rytm   

Rytmen är huvudsaken. Inget bra sex utan en stadig rytm! Gäller både smek, oralsex och samlag. 

4. Smek knävecken

Knäveck är en underskattad erogen zon. Koncentrera lätta smekningar där.

5. Sexa loss på bordet

Bord kan vara ytterst upphetsande att ha sex på. Djuriskt hektiskt med kläderna på. Köksbord eller matsalsbord går lika bra. Sexa loss!

6. Ge bort en sexhelg

Ge varandra en sex-weekend. Ju mer sex ni har, desto närmare varandra kommer ni.

7. Sting med smisk

Pisk och smisk kan vara kul... En viss dos smärta kan tillföra sexet ett extra sting. Smiska lätt med handflatan eller köp en piska. Det finns både snälla och stygga.

8. Läs erotiska serier

Erotiska serier är bra för sexig inspiration. Läs tillsammans och känn pulsen stiga. Finns att köpa i välsorterade serietidningsaffärer.

9. Kyss som en indier     

Gammal indisk kyssteknik: Håll för din partners ögon med händerna och stick in tungan i dennes mun. För tungan från sida till sida och ut och in. Din partner är nu helt utlämnad åt dig.

10. Drick bubbel

Champagne är en dryck som för många symboliserar erotik. Varför inte börja kvällen med var sitt glas?

11. Duschmassage   

Gör det skönt för varandra. Hårdare, mjukare, varmare och ljummare vatten, gå igenom varandra bit för bit och stanna extra länge där det är som skönast.

12. Smek huden

Huden är kroppens största erogena zon. Knåda, klappa och smek den så mycket som möjligt.

13. Doftande ljus

Doftljus kan skapa den rätta erotiska stämningen. Dra ut telefonjacket och ägna er en hel kväll bara åt varandra.

14. Ät rosenrot

Rosenrot sägs vara sexuellt stimulerande. Köp på hälsokost och pröva. Skadligt är det inte. Det sägs att rosenroten får det att pirra på ett lovande sätt i könsorganen. Man blir mer pilsk helt enkelt.

15. Använd tungan     

Oralsex i stjärten är ett underskattat nöje. Osäker? Tvätta er noga innan, och använd gärna en slicklapp (uppklippt kondom som läggs över anus) om ni har hygieniska betänkligheter.

16. Inte helt naken

Det kan vara väldigt sexigt att låta underkläderna sitta på. Tyget blir en skön barriär mot det allra intimaste. Smekningar kan bli extra sköna genom tunt siden eller lätt bomull.

17. Sex bakifrån                    

Samlag bakifrån kan vara en bra idé om ni vill smeka klitoris samtidigt. Det är lätt att komma åt den och själva samlagsställningen är upphetsande för många kvinnor.

18. Mycket glid

Glidmedel kan förhöja kvalitén i ditt sexliv. Slösa! Durex har flera skojiga varianter med värme och pirr-effekt. Låt din partner massera dig tills du inte längre står ut…

19. Sexfantisera

Sexfantasier är ofta den bästa förutsättningen för att du ska bli upphetsad. Ta gärna in en extra partner i ert samliv via fantasin och viska om detta i din partners öra.

20. Låt lusten höras

För ett häftigare sexliv: Lev ut din lust i ljud! Ge dig friheten att stöna, flämta, flåsa, skrika, oooaaa och aaaaaa så mycket du vill. När psyket kör i gång showen brukar kroppen hänga på.

21. Hela kroppen

Använd hela din kropp när du smeker din partner. Ligg på hans rygg och låt din kropp smeka hans eller hennes kropp.

22. Choklad-måla

Chokladfärg med tillhörande pensel är en skoj sexleksak. Måla varandras kön, eller dekorera varandra och slicka rent.

23. Massageolja     

Massageolja som hettar upp huden och som blir varm då man blåser på huden, är ett skönt inslag i ett varierat sexliv. Massagen kan gärna avslutas med samlag.

24. Tagen av främling

Låtsas att ni inte känner varandra. En av de vanligaste sexfantasierna är att man blir tagen av en total främling. Lek gärna denna erotiska lek med varandra i ett mörkt sovrum.

25. Se er i spegeln

Älska stående framför en spegel. Speglar ger en ny dimension till sexlivet.

26. Honungs-sex

Honung  ringlas med fördel på din älsklings kropp. En god krydda i oralsex.

27. Tvätterskan   

Bada varandra. En av er ligger och njuter medan den andre agerar tvätterska. Tvätta könsorganen extra noga..

28. Striptease   

Klä av dig själv, retsamt, medan din partner får titta på. Smek av dig ett plagg i sänder.

29. Rakat

Raka varandra. Känslan av två rakade kön mot varandra är något alldeles speciellt.

    

Något lite mer rakat än dessa två är nog att föredra.

Perfekt så här!!!

30. Coolt med is

Ta en isbit och för den över din partners kropp. Bröstvårtor är mycket känsliga. Underliv likaså.

31. Spela klädpoker

Spela klädpoker på tu man hand. Ta inte av er underkläderna direkt, sug på karamellen.

32. Kör med slips

Slipsar kan användas till mycket. Bind varandra, älska varandra.

33. Rita cirklar

Rita cirklar med tungan på din älskling kropp, till exempel runt bröstvårtor och navel.

34. Tänd lampan

Brukar ni älska i mörkret? Se din partner i ögonen som omväxling.

35. Sug på fingrarna

Slicka varandras fingrar som en del av förspelet. Händer är bortglömda som erogena zoner.

36. Lek vampyr

Använd tänderna för lösa och hårdare bett. Tugga lätt på varandras bröstvårtor.

37. Ät din partner     

Vispgrädde är gott. Låt din partner föreställa en gräddtårta. Ät henne eller honom i stora tuggor.

38. Slå vad

Slå vad om en sexuell tjänst. ”Om du förlorar får du smeka/slicka/ suga/vara slav hela natten...”

39. Hitta G-punkten     

Hitta hans G-punkt. Mannens G-punkt lär sitta cirka 5 centimeter in i anus, på dess främre vägg. Om du för in fingret och trycker framåt, mot pungen, ska du ha hittat rätt. Var lyhörd och vill han inte så kan du inte tvinga honom, men för det mesta är män öppna för sexuella experiment, särskilt om det ska ge honom större njutning. Många uppskattar ett finger i rumpan under samlaget. Är du tveksam så fråga först.

40. Bröstvårtorna

Att få bröstvårtorna smekta, dragna i, slickade och sugna, nypta i, eller till och med väldigt hårt behandlade är en källa till orgasm för många kvinnor.

41. Erotisk roman

Erotisk läsning: Romanen ”Fallen ängel” av Cherri Pickford. Huvudpersonen är en
författare som måste skaffa sexuella erfarenheter…

42. Kondom-sex

Tips för killen med för tidig utlösning 1: Pröva att ha samlag med kondom på, oavsett om ni behöver det skyddet eller ej. Kondomen kan fördröja utlösningen på ett bra sätt, utan att för den skull ta bort känslan.

43. Hålla länge

Tips för killen med för tidig utlösning 2:  Onanera innan samlaget. Så håller erektionen garanterat längre.

44. Älska i vatten   

Ha sex i pool eller i havet. Bästa samlagsställningen i vattnet är ansikte mot ansikte, kvinnan grensle över mannen. Bäst med vattensex: Man är viktlös.

45. Lesbiska tips

Kanonbra sextips för lesbiska: Boken ”The whole lesbian sex book” av Felice Newman, 247 kronor, kan köpas här: http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=1573441996&s=1

46. Dubbelt upp

Kombinera massage av hennes G-punkt med oralsex. Wow!

47. Låt honom njuta

Frenulum, den lilla strängen som icke-omskurna män har och som förbinder förhuden med peniskroppen, är känslig för stimulans. Låt tungan fladdra över den och känn hans njutning.

48. Bra ställning     

Bra samlagsställning för henne är ”klitoriskontakt” – han ligger ovanpå henne men håller kroppen en bit högre upp än hon, så att penis inte tränger så djupt in i slidan. På så sätt kommer penisroten åt att stimulera klitoris. Hon ligger stilla, men trycker underlivet mot honom i små rytmiska rörelser.

49. Rudeboy

Killarnas nya favoritsexleksak heter Rudeboy – ett slags massagestav som ger hans G-punkt en total kick! Finns att köpa på nätet.

50. Se och lär

Se på när din partner onanerar. Du får en ovärderlig lektion i hur han/hon vill bli smekt.

51. Erotisk mat

Tips för stimulerande erotisk middag: Ostron, som är rika på zink, jordgubbar och choklad.

52. Sexiga under

Sexiga underkläder är ett klassiskt sätt att höja pulsen i förhållandet. Satsa på pinuppan Dita von Teesens stil: Strumpe-band, korsett, höga klackar.

53. Spegelbilden

”Spegelbilden” är en bra ställning både för hetero- och homosexuella. Ligg mot varandra och gör exakt likadan rörelser. Går både framifrån och bakifrån.

54. Tantra-sex

Gör alla rörelser långsamt. Känn upphetsningen stiga.

55. Konen

Den nya sexleksaken för både kvinnor och män är ”konen” – en rosa grunka som man kan sitta på. Kolla på www.conezone.org

56. Massage

Sensuell massage – smek varandra i minst 20 minuter var. Garanterat upphetsande.

57. Kramas mer     

När vi har kramas (och har sex) utsöndras oxytocin, som även kallas ”kärlekshormonet” -  och som stärker våra förhållanden.

58. Skön upplevelse

Pungen är ofta totalt bortglömd i orala sammanhang. Sug lätt på pungkulorna, omväxlande den vänstra och den högra. Sug sedan lätt på hela pungen. Det kan garanterat bli hans skönaste oralsexupplevelse!

59. Prova sexkräm

Pröva en sexkräm som ökar känseln. Det finns många olika, både för damer och herrar. Sexkrämer finns att köpa i sexshoppar och på nätet, till exempel på www.lastbryggan.se.

60. Sex-sms   

Pröva förspel via sms. Se till att ni är i olika rum. Sms:a varandra era mest erotiska och skamliga förslag - och träffas sen i sängen för att förverkliga dessa!


-En höna, jagad av en tupp tänker:

-Om jag stannar knullar han mig och alla tror att jag är en slampa, men om jag springer får jag ju inget, bäst att jag ramlar!Ett sovrum ska inbjuda till vila och erotik, ingenting annat!!

Här kommer tips hon om vad som är TABU i ett erotiskt sovrum:

Plottriga, starka färger, eller kalla färger.
Släktporträtt och gamla bröllopsfoton.
Foton på föredettingar samt barn.
Gosedjur, änglar, rysch & pysch.
Datorer och facklitteratur.
Barn som hoppar i sängen.
Skarpa hörn och kanter.
Vapen & jaktbilder.
Barnens leksaker.
Utvikningsbilder.
Att göra-listor.


Även i naturen kan man hitta de mest fantastiska

och roliga saker som anspelar på sex!

 

     

     

     

     

  


Det kom en penis flygande -SPLÄTCH- rakt på vindrutan.

-Vad var det, frågade lilla Petra sin mamma?

-En insekt, älskling..

-Gud vilken stor kuk den hade...


Kvinnor kan... också...

     


 Killar - det här bör ni INTE göra i sängen 

 Det verkar inte finnas någon hejd på mannens klumpighet i sängen. 

 Här är de 50:e mest  avtändande felen en man kan göra i samband med sex. 

 Här är hela listan
                                                                   
1. Han går rakt på sak
Efter fem minuters smek och kyss stoppar han brutalt ned handen i dina trosor.

2. Han är en osmidig kyssare
Han sticker in tungan och roterar med den som om han slickar rent en syltburk.

3. Han är för hård – på handen
En bestämd hand är inte fel när man älskar. Men det betyder inte att mannen ska rycka och slita i klitoris som om han onanerade sin egen penis.

4. Han smeker dig inte ordentligt
Efter hjärnan är  huden kroppens mest erogena zon. Varje liten del av huden är mottaglig för sensuell beröring.

5. Han suger sig fast på bröstvårtorna
Det är svårt osexigt med en man som hänger sig fast på brösten med tänderna som en bebis.

6. Han biter dig i örsnibben
Nafsa är en grej, men det är inte alla kvinnor som gillar bett. Testa försiktigt i början.


7. Han gör sugmärken på halsen
Sugmärken är okej när man går på högstadiet.


8. Han rakar sig inte
Hur många tänder på att ha sandpapper mot huden när de har sex?


9. Han tvättar sig inte ordentligt
En illaluktande penis är väl inte erotiskt direkt.


10. Han glömmer allt utom könet
Bara för att man fått en kvinna i säng är det inte okej att sluta titta människan i ögonen.

 


11. Han stoppar handen i dina byxor innan du är redo
Detta är ett beteende som de flesta lär sig av med redan i tonåren. Det slutar oftast med att handen åker upp ur byxan – för gott.


12. Han slänger den använda kondomen på golvet
Inte speciellt smakfullt med en slemmig kondom på golvet efter vacker älskog. Linda in den i papper eller släng den i soporna.

13. Han går direkt på klitoris
Att ge sig rätt på klitoris så fort kvinnan är naken är inte speciellt behagligt. Han börja närma sig långsamt genom att smeka området runtom klitoris först.


14. Han slutar när du själv vill fortsätta
Om han märker att du pressar ditt underliv mot honom när han gör något speciellt är det en tydlig signal att han ska fortsätta. Kommunikation är grunden till bra sex.

15. Han fumlar av dig underkläderna
Han måste inte fumla upp din bh i blindo. Om han inte klarar av att öppna dina underkläder är det bättre att du gör det själv.


16. Han fumlar av sina egna underkläder.
Han är mest attraktiv om han tar av sig skjortan innan byxorna och framför allt strumporna innan kalsongerna.


17. Han förväntar sig att du rakar underlivet
Ett renrakat underliv kan verka upphetsande för honom, men för dig kan det klia och svida. Han får acceptera ett nej om du inte trivs.


 

 

18. Han stoppar in fingrarna utan att förbereda dig
Kvinnor gillar inte att bli penetrerade lika mycket som män gillar att penetrera. Mannen gillar ju att själv vara förberedd när han penetrerar någon.


19. Han stoppar in snoppen utan att fråga
Man måste inte alltid fråga muntligen, men man kan fråga med kroppsspråk och handlingar om kvinnan är redo att gå hela vägen.

20. Han hittar inte hålet
Om han inte hittar vägen själv kan han låta kvinnan hjälpa honom. Om han fortsätter dutta runt kan lusten dö av.

21. Han förväntar sig att få ta dig bakifrån
Alla trivs inte med att stå på alla fyra. En del upplever det som förnedrande, andra att deras rumpor är oattraktiva. Det minsta man kan begära är att han förklarar varför han vill, kanske att han berömmer hur sexig rumpa kvinnan har.


22. Han stöter för hårt
Om han är välutrustad eller kvinnan inte så djup kan det göra väldigt ont när han stöter mot livmodershalsen.


23. Han kommer innan du ens har börjat
Få män kan hålla sig länge nog för att kvinnan ska bli tillfredställd. Det är bara att använda mun och händer grabbar!

 


24. Han kommer inte, eller blir slak
Har han problem att komma under samlag, eller blir han slak när kondomen kommer fram, då sitter problemet i huvudet. Det finns både litteratur och terapeuter som kan lösa problemet.


25. Han vill inte ge dig oralsex
Kräver han oralsex av dig men vill inte ge dig samma sak verkar han inte vara så intresserad av dig välbefinnande. Här gäller det att prata.

26. Han tvingar ditt huvud mot snoppen
Antingen vill du, eller så vill du inte. Svårare än så är det inte.


27. Han trycker ner ditt huvud när du ger oralsex
Detta kan upplevas som kvävande. Inte speciellt sexigt för de flesta.


28. Han styr ditt huvud när du ger oralsex
Han får gärna säga hur han vill ha det, men låta dig styra.


29. Han kommer i din mun utan förvarning
Alla kvinnor gillar inte smaken av sperma.


30. Han tror att porrfilmer speglar verkligheten
Nej killar, det funkar sällan så i verkligheten.


31. Han visar dig porr utan att fråga
Merparten av porren produceras för män. Mycket kan vara avtändande för kvinnor.


32. Han begråter storleken på sin penis
Kvinnor prioriterar en uppmärksam älskar framför en gigantisk pjäs (så säger i alla fall förståsigpåarna).

33. Han svarar ärligt om ex-sex
Vita lögner är bättre än ärlighet i vissa fall.


34. Han frågar om du vill ha trekant
Det kan låta spännande men slutar ofta med svartsjuka och gräl.


35. Han prövar analsex utan att fråga
Detta är något mycket känsligt och personligt som man bör reda ut innan man försöker.


36. Han vill fotografera eller filmar akten
Vad händer om det tar slut? Det är inte kul om det börjar spridas utlämnande bilder på dig på internet.


37. Han låter dig göra jobbet
Att bara rida under en hel sexakt kan vara fysiskt jobbigt och därmed avtändande. Variation är bäst. Delad börda är delad glädje.

38. Han kör samma rutin varje gång
Bara för att han har lärt sig hur det går för dig innebär det inte att det fungerar i evighet. Prova nya saker så lever sexrelationen längre.

39. Han är oromantisk
Alla vill känna sig uppskattade och det gör du om någon anstränger sig för att göra något extra för dig.


40. Han smiskar dig på rumpan
Slå tillbaka om du inte är med på hans dominanslekar.

41. Han försöker att göra enligt en bok
Fokus ska vara på dig, inte en instruktionsbok. Läs på innan samlaget.


42. Han prövar först och frågar sen
Beröring av analen kan kännas bra när man är väldigt upphetsad, men man kan må dåligt efteråt.


43. Han brölar in i ditt öra när han kommer
Visst gillar man när ens partner njuter, men någon måtta får det vara. Hänsyn för den andres upplevelse är alltid viktigt.


44. Han glömmer dig när han har kommit
Det är bäst om kvinnan får komma först. Män tappar ofta lusten när det har gått för dem. Händer och tunga någon?


45. Han gillar att prata snusk
Alla gillar inte runda ord när de älskar. Som i många andra sammahang – prata först, gör sen.


46. Han ligger på dig med sin fulla tyngd
En fullvuxen man på 90 kilo kan bli rätt jobbigt. Be honom att stödja sig på händer och knän.


47. Han sprutar på dig utan att fråga
För honom är det upphetsande. Du kan kanske bara tycker att det är kladdigt och avtändande. Återigen, kommunicera under akten.


48. Han kontrollerar inte sin utlösning
En man uppfattas som en bättre älskare om han sörjer för kvinnans behov först.


49. Han håller inte om dig efteråt
Kvinnor tar längre tid på sig att komma ur den ”sexuella stämningen” efter älskog.

50. Han gör inte rent efter sig
Svett och andra kroppsvätskor är vanliga efter sex. Han bör ha papper eller handduk till hands om han inte har använt kondom – annars blir det kladdigt och trist.

 Vi män har alltså mycket kvar att lära: Läs listan så du vet vad du INTE ska göra.


Nikolce Diskovski har skickat mig följande roliga historier...

Gynekologen frågar kvinnan:
- Vet du vad ditt rövhål gör när du får orgasm?
- Ja, svarar kvinnan. Han är hemma och passar barnen!

 

 

Hur gör man när man varit ute och partajat för länge en natt?
Smyg INTE in och tro att din partner sover för då blir det liv. SPARKA istället upp dörren och skrik:
"NU JÄVLAR SKA HÄR KNULLAS!"
Då ska du få se på en som sover!

Nikolce Diskovski vill inte vara med på bild.


 

                   


 

Vad står det?


Fejkad orgasm? Så avslöjar du det


De allra flesta kvinnor har någon gång fejkat en orgasm. Vissa har gjort det till en vana medan andra bara gjort det någon enstaka gång, skriver norska kk.no. Här får du tipsen som gör att du kan avslöja en fejkare.
Orsaken till att en kvinna fejkar orgasm är ganska enkel, enligt kk.no. Känner hon att hon inte kommer att få orgasm under denna sexakten och vill inte att:
 

1, partner förgäves ska lägga ner mer tid på att få henne att komma då det inte kommer att ske, hon vill med andra ord bara bli färdig.
2, Hon vill inte att partner ska känna sig som en dålig älskare.

För en uppmärksam partner så är det fullt möjligt att genomskåda det sexuella skådespelet. Kroppen avslöjar mer än vad vi vet och vill att den ska göra. Den amerikanska sex- och samlivsrådgivaren Ian Kerner har skrivit böcker om samspelet mellan män och kvinnor och här är hans checklista med tecken på om kvinnan fejkar eller inte.

Klitoris drar sig tillbaka
Detta sker precis före orgasmen och är ett tecken på att det partner gör fungerar. Kan ses med blotta ögat eller kännas med fingret.

Andningen blir tyngre och snabbare
Även hjärtat börjar slå snabbare och kroppen spänner sig. En kvinna som fejkar stönar säkert men är kanske inte medveten om dessa fysiska reaktioner.

Pupillerna utvidgar sig
Detta är ett tecken på att orgasmen är nära. Kan vara svårt att se om det är mörkt i rummet och det kan vara bra att kolla hur stora pupiller hon har innan sexakten.

Läpparna blir röda och svullna
Detta gäller både läpparna i ansiktet och blygdläpparna. Läpparna i ansiktet kan även bli röda och uppsvällda av mycket kyssar så detta är inget säkert tecken på orgasm.

Muskelsammandragningar
Att musklerna i slidan drar ihop sig är ett av de säkraste tecknen på orgasm. Det vanligaste är 3-10 sammandragningar där de första är starkast. Om partnern penetrerar samtidigt som hon kommer så kommer det inte att finnas något tvivel på om det är äkta.

Svett
Om hon svettas efteråt är det ett tecken på att hon haft orgasm. Då har musklerna spänt siog och hjärtslagen och andningen ökat, om det är kallt i rummet är det självklart att hon kjanske inte svettas efteråt även om hon haft orgasm.

Andra orgasm tecken:
Ryggen kröker sig och ryckningar i rygg och ben kan förekomma så väl som grimaser.
Rodnad på halsen och bröstet.
Bröstvårtorna styvnar.
Klitoris är mycket känslig efter en orgasm.


Dubbelkolla om hon fejkar
Kk.no ger också följande råd på hur du kan dubbelkolla om din partner fejkat orgasmen.
Fråga henne om hon fick en orgasm. Om du då får ett nej så har du en utgångspunkt till nästa gång och fråga hur hon vill ha det.
Låt bli att försöka ge henne orgasm. Det är inte det snällaste sättet men och hon kanske reagerar med frustration. Ändra ditt mönster och sluta smek henne om du tror att det är nära till orgasm. Om hon brukar fejka så får du i alla fall veta om du blir lurad eller inte.

Har du blivit lurad
Om du märker att din partner brukar fejka orgasm så ska du läsa detta. 1994 gjorde Universitet i Chicago en undersökning. Den visade att en tredjedel av kvinnorna får orgasm när de har sex med sin partner samtidigt som tre fjärdedelar av männen fick det.
Undersökningen visade också att antalet kvinnor som fick orgasm ökade när 21 minuter eller mer på förspel, då fick nio av tio kvinnor orgasm, skriver kk.no.


Har du en smygande känsla av att din partner går bakom din rygg och är otrogen? Norska tidningen KK har sammanställt nio tecken som tyder på att din partner vänstrar.

1: Ni har mindre sex
Förmågan att ha sex är begränsad, så om din partner inte vill längre finns risken att han eller hon har det på annat håll.

2: Han eller hon vaktar sin mobil som en hök.
Risken finns att din partner har något att dölja om han eller hon plötsligt börjar hålla stenkoll på mobilen, och t.ex svarar i ett annat rum om det ringer. Han eller hon kan också vara hemlighetsfull och vag om vem de smsar med.

3: Din partner börjar prata mycket om en annan.
När man är nyförälskad vill man berätta för hela världen om personen. Om din partner har börjat prata väldigt ofta om en specifik person finns risken att det är något på gång mellan dem.

4: Din partner drar sig undan från dig.
Du känner att han eller hon drar sig längre och längre bort- både fysiskt och psykiskt. Ni har inte roligt i hop längre och han verkar inte lika engagerad som förr.

5: Din partner " försvinner"
Om han eller hon börjar vara ute hela nätterna är det är allvarlig varningssignal.

6: Din partners vänner uppför sig märkligt.
I de flesta fall hjälper den otrognas vänner till att hålla affären hemlig för dig. Men ofta får de också lite dåligt samvete, vilket du märker när du umgås med dem.

7: Din partner ljuger för dig.
Om du kommer på din partner med att ljuga för dig, kan det leda till att du slutar lita på henne eller honom. Händer det en enstaka gång bör man förlåta, men om din partner gång på gång ljuger ska du ta det som en varningssignal.

8: Din partner har varit otrogen förr
Om din partner varit otrogen förr, kan han eller hon göra det igen och det har ingenting att göra med dig. Notoriskt otrogna personer har en självisk grundsyn och tar ingen hänsyn till sin partner i sådana lägen. Om din partner är ärlig om sitt förflutna kan du givtvis vara på ge henne eller honom en chans- men var på din vakt.

9: Du har en dålig magkänsla
Ignorera aldrig ditt sjätte sinne. I regel känner man i kroppen när något inte är som det ska i förhållandet. Det behöver inte betyda att din partner varit otrogen, men det kan definitivt vara andra problem man bör jobba med.


Vanligaste sexställningen inom äktenskapet är sk doggystyle: Mannen dreglar, tigger och ber. Kvinnan rullar runt och spelar död........


 Så kommer du över ditt ex

 

Olycklig kärlek kan leda till djup sorg. Men det finns sätt att läka ett brustet hjärta - även om det inte är lätt. Det är smärtfullt och man vill så gärna gå vidare och känna någonting annat än den smärta man känner. Det är som med bantning - det finns ingen enkel väg. Men det man kan göra är att ändra sitt tankesätt. Och så är det en bra idé att föra dagbok. Så man konkret kan se hur långt man kommer: ”Okej, för 14 dagar sedan var texten oläslig och full av snorfläckar och tårar, nu kan jag trots allt hålla en kulspetspenna. Jag har kommit lite längre”.

 

 Här är åtta knep som läker ett brustet hjärta

 

1. Erkänn din förlust och ge dig tid att sörja. Det kan ta mellan tre veckor och sex månader innan man är någorlunda över en förlorad kärlek.

2. Så länge man hoppas kan man inte komma över det. Man kan välja att hålla kvar vid hoppet eller så kan man ta farväl till det. Om du väljer att hålla kvar vid hoppet - låt bli att förebrå dig själv. Men man kommer inte vidare så länge man hoppas.

3. Lev ut dina känslor i stället för att fly från dem. Det kan vara att sticka ut ögonen på ett foto på ditt ex eller kyssa bilden, sova i exets t-shirt eller skrika högt.

4. Fråga dig själv: ”Vad var det egentligen som var så fantastiskt?”. Man får tänka på exets positiva sidor. När man sett de positiva kan man tänka på de negativa.

5. Ha någon vid din sida som tar din sorg på allvar. Någon som inte säger ”Han var bara en idiot” eller ”Skönt att du slipper honom”. Det viktigaste en sådan person kan göra är att vara med dig - och trösta dig.

6. Låt bli att ta söka upp ditt ex. Låt bli att försöka vara vänner. Man kan inte vara vänner om den ena är kär, men den andra inte är det.

7. Om du måste veta om kärleken mellan er bara var något du inbillade dig kan du skriva till exet. Skriv att du behöver svar på några frågor. Fråga inte om fler än tre saker. Frågan kan vara sådan som ”Var jag din stora kärlek?”. Svaren kan ta hårt, men det är bättre med verklighet än fantasi. Och ett svar gör att man känner sig respekterad.

8. Gör klart för andra att du inte snabbt kan bli förälskad igen. Men det är bra att komma ut och träffa andra. Om du dejtar, berätta klart och tydligt om hur det ligger till med din hjärtesorg.

Källa: Winnie Haarlöv, Ekstrabladet Norge


Sex utomhus? Läs detta först!!

Resebloggen - Gadling - skriver att kontrollen av platser där det ofta förekommer utomhussex har ökat på populära turistmål, som ön Ibiza där man kan få böta 700 euro, cirka 7000 kronor, direkt på stället.

Sverige: 500 kronor
Italien: 3000 kronor plus upp till två år i fängelse
Kroatien: 1500 kronor plus upp till 30 dagar i fängelse
Rumänien: Upp till sju år i fängelse
Spanien: I snitt 7000 kronor, men maximalt 750.000 kr
Thailand: Upp till 5300 kronor
Turkiet: 2000 kronor och upp till två månader i fängelse
Egypten: Upp till tre år i fängelse
Danmark: Upp till fyra år i fängelse
Frankrike: 150.000 kronor och upp till ett år i fängelse
Grekland: Upp till två år i fängelse


                             

www.ronnyfriman.com © 2007

Första SidanBilder Freddy Mercury - Queen FAQ´s Gästbok Koncentrationsläger

Kontakta Mig Lastbilar & BilarLite Om Sex Länkar, Smått & Gott Mitt StjärnteckenMotorcyklar

Poesi Polis Polis Pot...Skoj  • Skrivbordsbilder Sveriges Nollvision Till Minne Av...

Till Salu  • Upptäck VärldenVad Hände 1962 ?  •  Världens Giftigaste.. .Världens Underverk

footer image footer image