www.ronnyfriman.com

Har du frågor om hemsidan eller andra frågor?

Nedan finner du kanske svar.                      click for english

 

Jag kan inte på något vis ta äran åt mig att det är jag själv som byggt denna hemsida från grunden. Nej, jag har endast ändrat inställningar och bytat namn där så har behövts. Hela hemsidan har jag laddat ner från internet. Om du själv gillar utformningen och stilen på hemsidan så kan du också ladda ner den, i original, här från mig. Filen är packad i ZIP och det finns förklarat på engelska hur du gör med inställningar osv. Det står dig fritt att använda detta tema, efter vissa små inskränkningar, som också står förklarat när du packat upp filen/erna. Lycka till!


 

                     Tecknade bilder - Gör egen hemsida

     Adress: http://www.bildzonen.se/

 


Gästbok får du gratis hos:

www3.olzzon.com

 


 FAQs

 

 

 1. Q: Var hittar jag olika teman till min hemsida?

A: Om du gillar temat på min hemsida så kan du ladda ner den mallen helt gratis från denna sidan. Annars så får du leta på internet. Skriv i din sökmotor t ex "gratis hemsida, free templates" mm, då borde du finna rätt så mycket gratis-mallar.

 

 

 

 2. Q: Var hittar jag bilder till min hemsida?

A: Leta på internet. Skriv "animerade bilder" eller " animated pictures" så hittar du mängder. Allt du ser på min hemsida har jag hittat ute på nätet (utom mina privata bilder så klart. Men dom kan DU hitta på internet, nämligen HÄR).

 

 

 

 3. Q: Tar det lång tid att göra en hemsida?

A: Ska man bygga sin egen hemsida från grunden så räkna med att det kommer att ta lite tid om resultatet ska bli bra. Från att jag började bygga på min hemsida till den fanns uppladdad på internet så tog det ca 2 månader. Jag "snickrade" då lite på hemsidan varje dag. Men det kan gå både fortare och det kan ta längre tid beroende på hur mycket energi du lägger ner. 

 

 

 

 4. Q: Vad behöver jag för att göra en hemsida?

A: Du behöver ett program för att skapa din hemsida. Ett alternativ, som jag tycker är ganska enkelt att arbeta med, är Microsofts Frontpage, som finns i Office-paketet. Det finns självklart även andra alternativ, välj det som passar just dig. I Frontpage finns det en del mallar som du kan använda. Prova dig fram och se vad som passar din stil och framför allt så ha tålamod.

 

 

 

 5. Q: När jag tycker att jag är färdig med min hemsida och vill presentera den på internet, vad gör jag då?

A: Du behöver ännu ett program att ladda upp din hemsida på den server du valt. Även här finns det flera att välja mellan. Själv använder jag WS FTP95. Hör med ditt web-hotell vad de rekommenderar att du använder.

 

 

 

Till sist kan väl sägas att du garanterat aldrig blir klar med din hemsida. Du kommer på nya ideér, du vill ändra något och framför allt, du vill lägga till en massa. Uppgradera ofta och skriv gärna på din första sida vad du gjort sen sista uppdateringen, det uppskattas av dina besökare på hemsidan. Mycket nöje med ditt "snickrande" med sidan.


 

                             

www.ronnyfriman.com © 2007

Första SidanBilder Freddy Mercury - Queen FAQ´s Gästbok Koncentrationsläger

Kontakta Mig Lastbilar & BilarLite Om Sex Länkar, Smått & Gott Mitt StjärnteckenMotorcyklar

Poesi Polis Polis Pot...Skoj  • Skrivbordsbilder Sveriges Nollvision Till Minne Av...

Till Salu  • Upptäck VärldenVad Hände 1962 ?  •  Världens Giftigaste.. .Världens Underverk

footer image footer image